Bel voor advies of een prijsopgave

085 40 13 777

Werkwijze

Hoge kwaliteit

Door ons toegepaste airless spraytechniek in combinatie met zorgvuldig geselecteerde verven levert ten opzichte van het reguliere schilderen (kwast/roller) een betere vloeiing van de verf, meer laagdikte in één keer en overal voldoende laagdikte. Al ons schilderwerk heeft dan ook een hoog afwerkingsniveau met een goede en gelijkmatige dekking.

Voor wie geschikt

De aanpak van Paint Spray Solutions is met name geschikt voor nieuwbouw (seriematig) en renovatie, voor het schilderen van kozijnen (binnen én buiten), panelen, wanden en plafonds. Het pand/de panden dienen leeg en schoon tot onze beschikking te staan. Onze techniek leent zich ook uitstekend voor het spuiten van gevels van bedrijfshallen met damwandbeplating.

Mocht u twijfelen of deze techniek ook voor uw situatie van toepassing kan zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

Innovatief

Paint Spray Solutions volgt de laatste ontwikkelingen op verf- en schildergebied nauwgezet. Daarnaast onderhouden wij nauw contact met onze leveranciers en verffabrikant. Het is momenteel mogelijk met behulp van speciale belichting verf binnen 5 minuten te laten drogen, zonder dat het resultaat aan kwaliteit inlevert. Daarnaast maakt de door ons toegepaste techniek een mooi resultaat mogelijk bij het gebruik van verf met slecht dekkende pigmenten.

Duurzaamheid en milieu

Wij werken alleen met watergedragen verf, ook buiten!

Onze techniek maakt het namelijk mogelijk dat ook buiten met watergedragen verf gewerkt wordt tegen hetzelfde kwaliteitsniveau. Dit heeft ook als voordeel dat de verflaag sneller droogt en het oppervlak minder lang gevoelig is voor stofopname. Daarnaast blijft de verflaag elastischer en zal dus minder snel scheur- en bladdervorming plaatsvinden. Om het belangrijkste niet te vergeten, watergedragen verf is vriendelijker voor het milieu.