Bel voor advies of een prijsopgave

085 40 13 777

Nieuwbouw

De nieuwe schildermethode voor nieuwbouw

Elk nieuwbouwproject is gebaat bij snelheid. De airless spraytechniek van Paint Spray Solutions voor kozijnen, ramen en deuren levert niet alleen snel het gewenste resultaat, maar ook de vereiste kwaliteit. Wij realiseren ter plekke hoogwaardig en duurzaam schilderwerk. Paint Spray Solutions biedt een innovatieve aanpak, die zich al ruimschoots heeft bewezen.

Voordelige werkwijze

Paint Spray Solutions is voordeliger dan traditionele schildersbedrijven. De meeste manuren besteden we aan het voorbereiden van het werk en het afplakken van alle delen die niet gespoten moeten worden. Pas als de bouwplaats leeg is beginnen we met het spuitwerk, dat snel en vakkundig gebeurt, waardoor de stofopname en de kans op schade minimaal is. Dankzij de airless spraytechniek bereiken we met één laag verf de gewenste laagdikte, vergelijkbaar met twee lagen handmatig schilderwerk. Egaal en strak, met perfecte kantendekking.

Duurzame oplossing voor nu en de toekomst

Het aspect duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bouw. Milieubewuste materialen, minimaal onderhoud en het voorkomen van gezondheidsrisico’s zijn aan de orde van de dag. Paint Spray Solutions biedt u alle voordelen van duurzaam schilderwerk:

  • Paint Spray Solutions werkt met kwalitatieve verf (KOMO gecertificeerd) voor een hoogwaardig en professioneel resultaat;
  • De watergedragen verf staat garant voor minimale milieubelasting en maximale duurzaamheid;
  • Het werk gaat sneller dan met de traditionele roller en kwast, zodat u bespaart op manuren;
  • Uw kozijnen zijn strak afgewerkt met een egale verflaag, óók op de hoeken;
  • Met één keer spuiten bereiken we dezelfde laagdikte als twee handmatig aangebrachte verflagen;
  • Met Paint Spray Solutions voldoet u altijd aan de steeds strengere duurzaamheidseisen voor nieuwbouw.

Esthetische kwaliteit

Dankzij de innovatieve afwerkingsmethode van Paint Spray Solutions, vloeit de verflaag streeploos dicht met uitstekende dekking; meer laagdikte in één keer en overal voldoende laagdikte (tot wel 100 mu droog). Dit strakke afwerkingsniveau staat bij architecten, opdrachtgevers en eindgebruikers steeds meer in de belangstelling. De door Paint Spray Solutions toegepaste airless spraytechniek heeft dan ook de toekomst, dankzij haar financiële, kwalitatieve en esthetische voordelen.

Concurrerende offerte

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met Paint Spray Solutions? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag tot ziens!

Tevreden klanten

Paint Spray Solutions verzorgt hoogwaardig en betaalbaar schilderwerk voor nieuwbouw kozijnen (binnen en buiten). Daarnaast passen we onze veelzijdige verftechniek toe op de damwand- en gevelbeplating, ramen en deuren van bedrijfspanden. Op deze pagina’s ziet u een aantal van onze projecten, uitgevoerd voor tevreden klanten.