Bel voor advies of een prijsopgave

085 40 13 777

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie van Paint Spray Solutions

De gevel van uw woning bepaalt in grote mate het aanzicht ervan. Ziet de voorgevel er niet mooi uit, dan zal uw huis in het geheel er ook niet zo goed uitzien. Dit is zonde, want door een eenvoudige gevelrenovatie kan dit al snel veranderen. Door een stralende voorgevel straalt uw woning meteen meer uit. Dit is niet alleen mooi om te zien, het zorgt er ook voor dat de waarde van uw pand zal stijgen. Als het gaat om een bedrijfspand, dan is het laten uitvoeren van een gevelrenovatie natuurlijk helemaal belangrijk. Het bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw bedrijf en dient er dus goed uit te zien.

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Een gevelrenovatie kan uit verschillende onderdelen bestaan. Het bedrijf dat de gevelrenovatie uit zal voeren, zal eerst goed bekijken welke zaken er allemaal uitgevoerd dienen te worden. Eigenlijk is in alle gevallen een reiniging onvermijdelijk. Door de grote mate van gemotoriseerd vervoer van tegenwoordig en de aanwezigheid van industrie ontstaat er veel luchtvervuiling. De agressieve stoffen in deze luchtvervuiling zorgen er niet alleen voor dat gevels van woningen er niet mooi uitzien, ze beschadigen deze ook. Daarom is het regelmatig laten uitvoeren van een gevelreiniging ook zo belangrijk.

Andere stappen van renovatie

Naast gevelreiniging bestaat gevelrenovatie uiteraard uit nog meer onderdelen. Zo kunnen alle oude voegen verwijderd worden om er weer nieuwe voegen in te kunnen laten maken. Dit is niet alleen belangrijk voor de stevigheid van de muur, het zorgt ook meteen voor een heel andere aanblik. Daarnaast kunt u nog kiezen voor impregneren. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de gevel geen water meer opneemt. Dit heeft verschillende voordelen, zo zal vuil zich moeilijker kunnen hechten, hebben schimmels minder kans en hebt u geen last meer van zoutuitslag. Gevelrenovatie zorgt dus voor een langdurig mooi resultaat.