Bel voor advies of een prijsopgave

085 40 13 777

Damwand- en gevelbeplating

Duurzaam en strak schilderwerk voor damwand- en gevelbeplating

Paint Spray Solutions gebruikt een airless spraytechniek voor het schilderen van bedrijfspanden. Uw pand ziet er snel weer als nieuw uit en het resultaat is duurzaam op alle vlakken. Zo krijgt u vijf jaar garantie op onthechting (bij een vinyl gecoate ondergrond zelfs 10 jaar), gebruiken wij alleen watergedragen verf met een minimale milieubelasting en waarbij de verflaag elastischer is ten opzichte van alkydverven, wat scheurtjes en afbladderen tegengaat.

Voorkom renovatie of vervanging

Onze airless spraytechniek heeft zich al ruimschoots bewezen. Het is de snelle en voordelige manier om uw bedrijfspand te beschermen tegen de gevolgen van weersinvloeden. Wanden/gevels van staal (of zelfs kunststof) zijn onderhevig aan weersinvloeden en zullen na verloop van tijd verkleuren en verweren. U dient er voor te waken dat de bestaande coating niet zo verweert dat er onthechting plaatsvindt, hetgeen oxidatie (roest) tot gevolg kan hebben. Dan is slechts nog vervanging van de beplating mogelijk en bent u veel duurder uit.

Voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk

De airless spraytechniek van Paint Spray Solutions biedt u veel voordelen. De belangrijkste:

  • Het werk gaat sneller dan met de traditionele roller en kwast, zodat u bespaart op manuren;
  • Het resultaat is egaler, want de verflaag vloeit perfect in elkaar over;
  • Met één keer spuiten bereiken we dezelfde laagdikte als twee handmatig aangebrachte verflagen;
  • Paint Spray Solutions werkt met kwalitatieve verf voor een hoogwaardig en strak afwerkingsniveau;
  • De watergedragen verf staat garant voor minimale milieubelasting en maximale duurzaamheid;
  • Met Paint Spray Solutions voldoet u altijd aan de steeds strengere duurzaamheidseisen voor onderhoud.

Tot 50% voordeliger

Dankzij de beschreven voordelen, kan Paint Spray Solutions tot 50% voordeliger werken dan traditionele schilders. De meeste manuren gaan naar het voorbereiden van uw pand, met het afplakken van deuren, kozijnen, dakranden, etc. Het schilderwerk zelf gaat heel snel in zijn werk, door gebruik van geautomatiseerd klimmateriaal en ons innovatief afschermsysteem waarbij we met onze airless spraytechniek met één laag verf direct de gewenste laagdikte bereiken.

Concurrerende offerte

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met Paint Spray Solutions? Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Graag tot ziens!

Tevreden klanten

Paint Spray Solutions verzorgt professioneel en betaalbaar schilderwerk op basis van spuittechniek voor gevel- en damwandbeplating. Daarnaast passen we deze veelzijdige verftechniek toe op kozijnen en wanden in de nieuwbouw. Op deze pagina’s ziet u een aantal van onze projecten, uitgevoerd voor tevreden klanten.